Betta lite när du kört fast med boken

Att skriva en bok tar ofta lång tid och är ett arbete som kräver enorm ansträngning, passion och viljestyrka. Många tror felaktigt att författare bara sätter sig ned och skriver sina böcker från pärm till pärm, men i själva verket består bokskrivande av gedigen research, karaktärsskapande, pusslande av kapitel, grammatikkontroll och massa annat mindre roligt.

Skrivkramp är mycket vanligt hos författare. Det är lätt att köra fast i skrivandet efter en period av mycket inspiration. Detta händer även de allra bästa. När man har kört fast är det viktigt att sysselsätta sig med något annat ett tag och inte haka upp sig på texten för mycket, då det kan bli värre av detta.

Tips om du kört fast

Ett bra tips när man fått skrivkramp är att göra något helt annat en stund. Det är i det riktiga livet som inspirationen kommer – inte av att sitta och stirra in i en dator eller ner på ett tomt papper. Många går en promenad, åker på en resa, träffar vänner eller sätter sig ute i folkvimlet och betraktar världen.

Ett annat tips är att surfa in på en bettingsajt och spela lite. Idag finns mängder av saker att betta på, inte bara sport. Du kan till exempel lägga ett odds på events inom underhållning eller politik. När vi nu skriver Alltombetting.se så syftar vi till en sida där du får all kunskap om detta du möjligtvis kan behöva.

Att få sin bok publicerad är svårt. Det kan krävas många försök och det är inte säkert att man lyckas, men genom att skriva en högkvalitativ text har du höga chanser. Detta görs bäst genom att ta små, kontinuerliga pauser i skrivandet för att hålla kvar fokus. Varför inte betta lite under en av dessa pauser? Lycka till!